Welkom bij ons huis en de omgeving

Op deze blog zie je foto's van ons huis en van onze woonomgeving. Je zult hier veel foto's van vogels vinden.

maandag 31 december 2012

November , gengelen


A.s zondag weet ik al wat ik ga doen, 10 kilometer wandelen rondom mijn eigen dorp. Zin om mee te doen. Hier kun je alle informatie lezen. :


"Gengelen is Achterhoeks voor slenteren, wandelen. Elke keer wordt er een nieuwe mooie wandelroute met prachtige wandelpaden in en om Vragender in elkaar gezet. Heel bijzonder is dat je dan over weilanden en landbouwgrond mag lopen waar het anders verboden is. A.s Zondag 11 november is het weer zo ver. Een tocht van circa 10 km over verharde wegen, zandpaden, openbare wegen en privégronden. Onderweg treft u een drietal leuke onderwerpen waarvan u weer zult zeggen: ik wist niet dat ze dat in Vragender hebben.  van Koi via Carrousel naar kunst door puur natuur  Laat u verrassen en gengel mee. Bij goed weer zal ergens ook weer de vrolijke klanken te horen zijn van de harmonicaspelers van “Onder de Linde” uit Aalten en omgeving. En natuurlijk is er weer toiletgelegenheid, pauzeplek, koffie, soep, glühwein en andere zaken wat gengelen zo leuk maakt.
Helaas mogen wij als organisatie geen honden meer toelaten tot boerenerven en/of privéterrein, ook niet aangelijnd. Jammer, maar het kan niet anders. U laat zich hierdoor toch niet weerhouden om wel mee te gaan ? Wij hopen op mooi wandelweer en een goede deelname.
Dus tot zondag 11 november in Vragender.     Start:  Bij de molen in Vragender, Winterswijkseweg 12 7134 ND Vragender. Starttijd: Tussen 11.00 uur en 13.00 uur. "


Zondag was het een echte herfstdag.
Hier in de Achterhoek kwam 's middags de zon er ook nog door, dat leverde prachtige herfstfoto's op bij onze gengeltocht.
We hebben genoten. Met een aantal buurleu heb ik de tocht gelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten